Пошук по сайту

Дитячий відпочинок у Червонограді був присвячений таємниці джерела милосердя

Цього року дитячий відпочинок при парафії св. Йосафата у м. Червонограді був присвячений темі: «Таємниця джерела милосердя» з нагоди Ювілейного року Божого Милосердя.

Цьогорічний табір проходив з 25 по 31 липня 2016 р. Б. Допомагали у проведенні семінаристи Тернопільської Вищої Духовної семінарії і аніматори парафії, серед яких і семінарист Івано-Франківської Духовної семінарії Роман Горчаковський.

Веселі канікули - це нагода розповісти дітям про Бога, як Люблячого і Милосердного Батька. Впродовж тижня «Веселих канікул з Богом» аніматори, а їх було близько 40 чоловік, намагалися допомогти дітям (яких було понад 200) зрозуміти, що дуже гарно і корисно можна провести час з друзями у храмі на молитві і дозвіллі.

Діти із захопленням споглядали за героями сценки і разом з ними шукали протягом цих 7 днів – таємницю милосердя. Кожен день у таборі розпочинався Божественною Літургією, яку милозвучно співав молодіжний хор під керівництвом п. Оксани Гейко. Під час кожної Св. Літургії близько 150 дітей мали змогу приступити до Святих Тайн Сповіді й Причастя. Щодня діти танцювали енергійні банси та співали пісні на прославу Бога, молилися вервицю до Божого Милосердя, на гуртках самостійно виготовляли чудові вироби, мали змогу відвідати атракціони у парку, а у іграх і естафетах єдналися у міцну дружню команду. Усі діти мали змогу розкрити тему милосердя у малюнку на асфальті.

У суботу вже самі аніматори вирішили, трохи знайти часу для себе і організували незабутній вечір з піснями, іграми, дискотекою і смачним шашликом. Закінчився табір святковою Літургією у неділю, опісля для батьків і всіх присутніх було представлення команд, гімн табору, банси і смачне морозиво.

Швидко пролетіли дні, проведені у таборі. Багато дітей знайшли нових друзів, але найважливішим було те, що деякі діти вперше пізнали і знайшли у своєму житті Бога та Його Любов.

Втомлені, але надзвичайно задоволені аніматори, зрозуміли, що їхня праця не була даремною і вони вже готові до нових звершень.

СВІТЛИНИ

Повідомили аніматори парафії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336