Пошук по сайту

Прощу єпархіальних катехитичних шкіл присвятили Року Божого Милосердя

16 червня 2016 року, на закінчення навчального року, відбулася єпархіальна проща учнів катехитичних шкіл, присвячена Року Божого Милосердя.

У храмі Різдва Пресвятої Богородиці, на Сихові у м. Львові, зібрані діти, катехити та священики помолилися Молебен до Христа Милосердного. До присутніх звернувся отець-парох Орест Фредина та о. Василь Кметь, голова єпархіальної молодіжної комісії, який передав вітання від Владики Михаїла, єпископа Сокальсько-Жовківського, та побажав усім щасливих і веселих канікул з Богом.

Після молитви за мир в Україні діти, яких було понад 600, вшанували мощі блаженного Григорія Лакоти. Спільну світлину зробили біля встановленого перед храмом монумента папі св. Івана-Павла ІІ. Монумент встановлено на місці, де 15 років тому відбулася історична зустріч святого Папи з молоддю.

Згодом у розташованому неподалік кіноцентрі ім. О. Довженка відбувся святковий концерт за участю вокально-хореографічного ансамблю «Панночка» церкви Різдва Пресвятої Богородиці м. Львова (художній керівник Ігор Федак), танцювального колективу «Жвирківські візерунки» парафії Святого Духа смт Жвирки Сокальського району (художні керівники Наталія Зятик, Маряна Блащук), молодіжного хору церкви св. Йосафата м. Червонограда, регент Оксана Андрейчук, дитячого хору Марійської дружини церкви святого Миколая м. Радехова (при Радехівській школі мистецтв, регент Людмила Сухар).

Повідомив о. Михайло Микита, голова катехитичної комісії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336