Пошук по сайту

«Андрей – наш таточко», - тема канікул у Червонограді

Протягом 20 - 27 липня у парафії Пресвятої Богородиці Владичиці України відбулися Веселі Канікули з Богом на тему: «Андрей – наш таточко».

Щодня діти разом з аніматорами вчилися християнського життя і весело проводили час. Тема табору «Андрей – наш таточко» чітко обґрунтовувала те, що саме 2015 рік є роком митрополита Андрея Шептицького. Цьогоріч у таборі брали участь 350 дітей, з якими працювали понад 40 аніматорів.

Головним у проведенні Веселих Канікул був семінарист Андрій Гумен. Йому також допомагали інші семінаристи Івано-Франківської духовної семінарії, а саме: Іван Сехна, Августин Тимчак, Дмитро Дем’янів. Спостерігав за процесом організації справжній друг парафії – о. Василь Кметь, який щороку приїжджає з Італії, аби, як він каже: «Набратись цієї позитивної енергії від дітей на цілий рік».

Кожен день Канікул з Богом був по-особливому цікавий і насичений. Було створено 8 команд, кожна з яких мала свій колір, прапор і назву одного з плодів Святого Духа. Протягом тижня діти вивчили гімн табору «Співай, моє серце, співай», навчились танцювати банси, змагались у різноманітних катехитичних, спортивних, водних конкурсах.

Закриття Веселих Канікул з Богом 2015 відбулось у неділю 26 липня. Кожна команда підготувала щось цікаве і зуміла показати як здружилась за ці дні. На завершення цього вечора парафіяни мали змогу побачити й почути виступ відомого львівського гурту «Con Trust». У понеділок 27 липня діти разом з аніматорами поїхали до Львова в аквапарк. І дорослі й малі залишились під чудовими враженнями від цьогорічних канікул з Богом, і всі чекають з нетерпінням наступного року.

Вікторія Ващук, аніматор

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336