Пошук по сайту

У Підкамені проведено духовно-відпочинковий табір

З 20 по 24 липня в селищі Підкамінь при храмі Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ проходив духовно-відпочинковий табір «Веселі канікули».

Табір відбувається два роки поспіль і щороку охоплює все більшу кількість дітей. Учасниками цьогорічного табору стали близько ста дітей та молоді.

Метою табору є виховання в дітей християнських цінностей, навчання їх жити радісно і бути щасливими від того, що вони є християнами. Табір спрямований на згуртування дітей, пізнання себе, своїх друзів, а найголовніше - пізнання Бога у своєму житті.

Час в таборі діти проводили весело і цікаво. Крім танців, різнорідних забав, екскурсій, пізнавальних гуртків, майстер-класів програма заходу передбачала участь дітей у щоденній молитві з вивченням релігійних пісень.

Літній дитячо-юнацький табір проводила група аніматорів отців та братів Салезіан з м. Львова. Допомагали духівникам та аніматорам місцеві волонтери. Цьогорічний табір був присвячений життю митрополита Андрея Шептицького. Відповідно катехитичні заходи і квести були по даній тематиці. Щодня команди змагались між собою у спортивних іграх. Кульмінацією змагань стала велика гра, яка охопила більшість святих місць селища. Правильне виконання завдань допомогло учасникам команд віднайти захований скарб.

На завершення табору діти змогли взяти участь у Божественній Літургії та приступити до Святих Таїнств Сповіді та Євхаристії.

Веселі канікули з Богом завершилися святковим концертом та солодким столом для всіх учасників табору і гостей свята. На згадку діти отримали пам’ятні футболки та фотографії.

Завдяки невтомній, наполегливій праці настоятеля храму Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ отця декана Михайла Бакая, який не тільки організовує відпочинкові заходи, але й бере активну участь в житті церкви, діти змогли провести свій літній відпочинок на хвилі радісних емоцій, дружніх обіймів та позитивних вражень.

Люба Мірецька

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336