Пошук по сайту

Урочистості з нагоди Дня пам‘яті та примирення у Жовкві

8 травня 2018 р. Б. Владика Михаїл (Колтун), взяв участь у заходах приурочених Дню пам`яті та примирення, що відбувались на центральній площі в м. Жовкви. 

У своєму слові Владика Михаїл закликав «до відповідальності за своє життя, за тих, хто живе сьогодні, за тих, хто жили перед нами…

Ми ніколи, ані на хвилю не повинні бути байдужими до свого життя, і до життя інших людей. За нього треба боротися і дякувати Богові за цей величний дар…

Ми сьогодні складаємо  шану, пам`ять тим, хто боровся, щоб не просто існувати, але щоб бути вільним, незалежним, гідним тих усіх відзначень, якими Господь нас відзначив…Господь завжди дає силу, для того, щоб її  використати для кращого життя і здобувати перемогу. Він доручив нам цей світ, щоб ми жили один для одного і дякували Йому за цю можливість, зробити цей світ кращим».

СВІТЛИНИ

«Ніколи не сміймо розчаровуватися в житті, бо в ньому завжди присутній Господь Бог, присутня Його сила, Його провидіння про наше краще, і це є наша віра, наша впевненість, це є стимул нашого життя. Ми сьогодні, поминаємо наших померлих, загиблих у всіх війнах, бо життя відзначається боротьбою, не просто живемо і вмираємо, а живемо і боремось, змагаємось, і тоді для нас сходить Боже благословення, щоби ми могли увінчати наше життя успіхом…».

Тут можете прослухати аудіо-запис проповіді

Прес-служба єпархії 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336