Пошук по сайту

ТРЕНІНГОВИЙ КУРС АНІМАТОРА «ДУМАЙ! ДІЙ! ТВОРИ!»

З ініціативи протопресвітера Дублянського деканату о. Ігора Боднара та благословення правлячого Архиєрея Сокальсько-Жовківської єпархії Кир Михаїла Колтуна, 10 березня стартував тренінговий курс волонтера-аніматора «Думай! Дій! Твори!», під гаслом «Щоб розказати іншому, мушу знати сам!»

Проведення тренінгу  взяв на себе Центр  Академічного Душпастирства  при Патріаршій комісії у справах молоді. У ньому взяли участь  40 молодих людей Дублянського Деканату Сокальсько-Жовківської Єпархії. Вишкіл відбувався у стінах Львівського Національного  Аграрного Університету м. Дубляни.

СВІТЛИНИ

Учасники тренінгу говорили на тему команди та лідерства  разом із Марією Тракало тренером Громадської Школи Бізнесу. Хто такий лідер, якими рисами і талантами повинен він володіти та як зібрати навколо себе ефективну команду – це ті питання, на котрі  вдалося знайти відповіді.

Впродовж дня учасники не лише отримали багато теоретичних знань, а й спробували їх реалізувати на практиці. Різноманітні практичні заняття сприяли кращому засвоєнню нової інформації та командотворенню.

Висловлюємо щиру подяку адміністрації та капелану Університету о. Івану Венгрину, за сприяння у проведенні даного заходу.

Наступну зустріч плануємо провести 24 березня.

Інформацію подав о. І. Боднар, декан Дублянський

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336