Пошук по сайту

Спільна молитва з нагоди Дня Гідності та Свободи

21 листопада 2017 р. Б. у Львові, з нагоди Дня Гідності та Свободи, біля пам’ятника Т. Шевченка, було проведено спільну екуменічну молитву за Україну та її захисників. У ній взяли участь: Преосвященний Владика Михаїл (Колтун), єпископ Сокальсько-Жовківський, Преосвященний Владика Володимир (Груца) єпископ-помічник Львівської Архиєпархії, Преосвященний Владика Григорій (Комар) єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, численне духовенство, а також представники інших конфесій.

СВІТЛИНИ

Слово виголосив Владика Михаїл: «Народе, гідний любові Божої і любові людської. Ми, що з’єднані цією любов’ю між собою, сьогодні заносимо молитву до Бога за нашу землю, за наш народ, за наші з вами здобутки та цінності, за нашу гідність…Господи, благослови наше життя, допоможи нам збагнути Твою Любов до нас, щоб ми могли її сприйняти та ділитися нею…

Ми сьогодні виражаєм подяку нашим воїнам, які з відвагою та з любов’ю до Батьківщини захищають наше життя. Ми низько кланяємося за подвиг, виражений єдністю нашого народу на майданах міст і сіл, у здобутті кращого майбутнього для України. Втішаймось тим, що Бог веде нас своїм благословенням в завтрашній день, день, який буде сповнений правдивою свободою та гідністю».

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336