Пошук по сайту

«Стою перед обличчям Бога, щоб просити про три справи…» Владика Михайло (Бубній)

13 травня 2018 р. Б., у другий день ІІІ-ї єпархіальної прощі на честь об’явлення Пресвятої Богородиці у Фатімі (Португалія), яка проходила в Руді Сілецькій, Божественну Літургію очолив Владика Михайло (Бубній), екзарх Одесько-Кримський.

У своїй своєму повчальному слові Владика сказав: «З Марією та зі всіма святими, святим ап. Яковом, стою перед обличчям Бога, щоб просити про три справи: миру для України – це перше, що ми сьогодні маємо глибоко просити Бога. Друге, про що я хочу попросити – це навернення грішників, навернення та духовного прозріння кожного з нас. Це була друга таємниця об’явлень, коли Пресвята Богородиця з’явилася дітям у Фатімі та показала пекло, де душі, без Божої благодаті страшенно мучаться, і просила про молитву за навернення грішників. Третє моє бажання, як паломника на тому місці – це присвятити Непорочному Серці Марії навернення Росії, оце є третя таємниця Фатімських об’явлень – молитися за навернення Росії, яка є дуже часто агресором…» (Зі слова Владики Михаїла (Бубнія).

СВІТЛИНИ

Після завершення Святої Літургії, Владика Михаїл (Бубній) та адміністратор храму о. Богдан Стефанишин, щиро привітали присутніх матерів з нагоди Дня Матері.

Особливе вітання цього дня лунало на адресу протодиякона Ігора Лемика з нагоди річниці його дияконських свячень, що були отримані в Руді Сілецькій.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336